Кабинет "ВЕРИТАС"
магистър ВАНЯ АЛЕКСАНДРОВА

Руский
Deutsch
English

0894 317 687
0889 501 574
info@veritas-bg.com
xera521@abv.bg
xera5211

"Ние сме трима - ти, аз и болестта. Чиято страна вземеш, тя ще победи."
Авицена


През последните 10 години, винаги когато съм имал здравословни проблеми, човекът, който ми е помагал да се възстановя, е Ваня Александрова.

Иван Кръстев, политолог


От 10 години ходя на процедури при Ваня Александрова. Последния път снимах игрален филм и вследствие на голямото напрежение вдигнах високо кръвно налягане. Ваня го регулира за нула време. Изпращал съм при нея 15-тина мои приятели и познати. Всички са много доволни.

Джеки Стоев, кинорежисьор


Познавам Ваня от почти десет години, но всеки път се изненадвам отново и отново, когато видя лекотата и прецизността, с които тя третира здравословни проблеми. При работата й с пациента установява симптомите и причините на заболяването, като по време на лечението времето прекарано в кабинета й не е просто акупунктурен сеанс, а истинско предизвикателство към собствените ни представи за здравословен начин на живот.

Галин Стоев, театрален режисьор


Познавам магистър Ваня Александрова от повече от 18 години. Всички от Киноцентъра ходехме при нея. Но не само ние. Участниците в чуждите продукции също я посещаваха. Там съм виждала известни режисьори като Дени Бери и Жак Дорфман. Артисти, наши и чужди, притичваха при нея при нужда. Ходехме за профилактика, здраве и добър тонус. Преди една година ми се наложи пак да отида при нея с по-сериозен проблем. Имах силни стомашни болки и ежедневно разстройство. За съжаление тя тогава беше в Германия. Тези ежедневни проблеми продължиха 4 месеца. Ходих при различни лекари, пих всевъзможни лекарства - никакъв резултат. Чувствах се много зле, защото не можех да излизам от къщи. За мой късмет Ваня си дойде от Германия, направи ми ирисова диагностика и започна лечение. След 15 процедури изчезнаха всичките ми здравословни проблеми. Вече повече от една година се чувствам здрава и пълноценна, благодарение на терапията й.

С благодарност
Поли Димитрова, помощник-режисьор към Киноцентъра


От 15 години д-р Ваня Александрова е моят "личен" лекар. Когато за първи път отидох при нея, имах доста здравословни проблеми, лоша кондиция и понижено самочувствие. Аз съм алергична и не мога да пия лекарства. Методите, които тя прилага, наистина помагат, а химията само вреди на здравето. Тя ме спаси от дископатия, от стомашни и жлъчни проблеми, от безсъние от нервност и др. Нейните методи на лечение, освен че са ефикасни, са и много приятни. Аз съм на 62 години, но с нейна помощ изглеждам и се чувствам с 10 години по-млада. Ако наистина искате да ви се решат здравословните проблеми и да се почувствате добре, посетете я.

Искра Чаушева, кастинг-режисьор към Киноцентърa, в момента кастинг-режисьор на телевизионния филм "Забранена любов"


Когато отидох при магистър Александрова, бях с много силен миниероподобен синдром. Не ми действаха никакви лекарства. След 20 процедури равновесието ми се възстанови напълно, за което съм безкрайно благодарна.

Людмила Вълчева, скриптер към Киноцентъра


Българската Национална Федерация по Балнеология и Туризъм разполага с голям брой специалисти, работещи в областта на балнеоложкия туризъм. Госпожа д-р Ваня Александрова е един от тях участва енергично в дейността на Федерацията. Тя е член на множество уважавани медицински организации.

В своята работа госпожа Александрова (с магистърска степен) използва методите на рефлексотерапията, акупунктурата, лазерната терапия, ирисовата диагностика и в тази област тя е един от най-добрите специалисти. Ние от федерацията сме ползвали успешно нейните методи на лечение. В резултат на това сме й дали препоръка към всички балнеоложки центрове в страната и чужбина с цел обмен на специалисти.

Доцент Едрева, балнеолог
Пламен Ботев, директор
Елза Зарева, секретар


Познавам Ваня Александрова от 1992г. Тогава тя ме лекува във връзка с проблеми със синузит и хронична хрема. Имал съм и други проблеми, свързани със стрес и претоварване на нервната система, както и костно-ставни проблеми и проблеми по възстановяване на имунната система и прочистване на организма от токсини. Винаги, когато съм се обръщал към нея през тези близо 17 години, съм се старал да изпълнявам точно нейните предписания, при което съм имал изключително голяма полза и то в сравнително много кратки срокове.

Ваня Александрова е и лечителка и лекар-магистър, което е много рядко срещано съчетание. Има множество специализации върху методите на лечение на традиционната източна медицина. Тя прилага ирисова диагностика и диагнозите, които ми е поставяла са били изключително точни. Ваня ми е прилагала разнообразни методи за лечение, включващи иглотерапия, акупунктура и поставяне (залепване) на семенца върху съответни важни енергийни точки по тялото, аурикулотерапия, мокса, вендузи, лазерна терапия, електростимулация, масаж, лечение с билкови чайове и инструкции за храненето.

Всеки може да забележи, че лечението, което предлага Ваня Александрова е комплексно. Консултациите и съветите, които тя дава помагат не само за възстановяване на здравето, но и за трайния ефект. Поради резултата от нейното лечение почти не съм се обръщал към други лекари за помощ. От една страна не ми се е налагало, а от друга – като знам как лекува тя, вече изпитвам недоверие към методите на съвременната медицина. Нещо повече, при нея съм водил за помощ и съвет някои мои близки – баща ми, сина ми и други. Винаги ефектът е бил положителен.

Освен всичко споменато, Ваня е много симпатична като човек и умее да предразполага пациентите, така че да се почувстват възможно най-добре в нейната компания. По тези причини аз съм безкрайно благодарен за всичко, което тя е правила и което продължава да прави за мен. По мое мнение, ако повечето български лекари бяха на такова ниво, на каквото е тя, болестите, както и болните в България почти щяха да изчезнат.

Мила Ваня, бъди жива и здрава и дано повече хора да се докоснат до твоето изкуство и да изпитат ползата от твоето лечение и твоите познания! Пожелавам ти много нови успехи в благородната ти професия!

Доц. Васил Гуляшки, физик


Използвам методите на лечение на магистър Ваня Александрова от дълги години. Първоначално лекувах дългогодишна астма с високо кръвно налягане – успешно. След това костно-ставни проблеми – също успешно.

През месец май 2008 година се подложих на нейна програма за отслабване. Курсът се проведе в Боровец, хотел Самоков. Ние бяхме група. След направената ирисова диагностика получихме индивидуални програми за корекции на теглото. Успоредно с лечението, което ни беше проведено, програмата ни беше запълнена с активен спорт – гимнастика с топки, гирички, на дюшек, латино-танци, народни хора, аква-аеробна гимнастика, походи и никакъв глад. Така всички, които бяхме на нейния курс за отслабване, в рамките на 10 дни редуцирахме тегло от 5 до 7 килограма, но по-изразено бе удовлетворението ни когато видяхме намаляването на сантиметрите в талия, ханш и бедро. Всички тези процедури протичаха в приятна атмосфера и добро настроение. Всички се чувствахме добре и с приповдигнато самочувствие.

С благодарност
Бони Панкова


Страдах от мигрена в продължение на почти 5 години. Мъчително главоболие в продължение на 48 часа, като кризите се повтаряха на 2 седмици. Опитах всички лекарства, които ми предписваха, но резултатите от лечението се свеждаха до притъпяване на болката. Очевидно за излекуване и дума не можеше да става… Така реших да потърся други възможности за подобряване на състоянието си и открих д-р Александрова. Очевидно бе недоверието, с което започнах процедурите, но това което се случи с моя организъм, ме накара да повярвам, че иглотерапията е определено по-добрия избор, когато се касае за проблеми във функционалното състояние на организма. В резултат на проведеното лечение отново съм здрава, енергична и уверена в силите си. Сега безпроблемно и пълноценно практикувам професията си.

Веселина Петрова, адвокат


Използвам възможността да разкажа за случая с моя син и благотворната намеса на магистър Александрова.

Преди 14 години на 8-годишния ми син беше установен нарушен глюкозен толеранс (преддиабет). Кръвната му захар стигаше стойности на гладно до 13. След година неуспешно лечение чрез диетично хранене, лекуващият лекар в детската клиника по обменни заболявания предложи да се пристъпи към инжектиране един път дневно на минимална доза инсулин, за предотвратяване развитието на диабет. След размисъл, аз отказах. Имах обаче късмета и щастието да срещна магистър Александрова, която пое изключителната отговорност да лекува моя син с методите, които практикува. Лечението продължи повече от две години, с провеждане на процедури през определен интервал от време. В резултат, моят син е здрав, млад човек на 22 години и почти не си спомня за онова време. Останал му е ярък спомен за знанията и усилията, които магистър Александрова вложи, за да може да е човекът, който е сега.

И двамата се радваме, че имаме възможността публично да кажем БЛАГОДАРИМ ТИ, ВАНЯ!

Наталия и ГенадиFree website templates courtesy of JustDreamweaver.com