Кабинет "ВЕРИТАС"
магистър ВАНЯ АЛЕКСАНДРОВА

Руский
Deutsch
English

ПРОГРАМА "Оздравителна програма" за семейство и приятели

Оздравителна програмаВ оздравителната програма със спорт, танци и релакс имате възможност да се възползвате и от минералната вода с доказани лечебни качества. Като в оздравителния процес може да се включи по ваше желание и приемане на добавката VITASLIM-LINE и други.
Програмата ви гарантира да се почувствате здрави, млади и красиви.
Оздравителната програма  ще ви освободи от стреса, болките, чувството за тревожност и неспокойство, ще увеличи притока на кислород в тялото ви и ще го тонизира.
Минералната вода е с доказани лечебни качества за заболявания на опорно двигателния апарат, заболявания придружени с болка - ревматизъм, невралгии, неврити и др.; болести на обмяна на веществата - диабет, подагра, заболявания на дихателните пътища, бронхити, ринити, фарингиги, трахеити, бронхиална астма, кожни заболявания - хронични екземи, псориазис, уртикария и съдови заболявания.

КАКВО ВКЛЮЧВА "Оздравителна програма" ?

  1. Ирисова диагностика и консултация
  2. Терапии - лазер, скенер, мокса, вендузи, зонотерапия, лепенки от Кали вита-детоксикиращи, лепенки морска луга . Минерални бани, иглотерапия - поставяне на микро-игли на ушната мида, които ще останат за 5, 10 дни с цел очистване на токсините от организма и освобождаване от стреса и нервното напрежение. Иглотерапия (по желание).
    Програмата за терапия е индивидуална, съобразена с предпочитанията на всеки.
  3. Спортни активности и занимания по избор: сутрешна гимнастика, гимнастика в зала, джогинг, сутрешна гимнастика на открито, тенис на маса, водна аеробика и плуване, походи и туристически разходки, йога и танци.
  4. Лабораторни изследвания на кръвта от лаборатория Диапро(по желание)

Free website templates courtesy of JustDreamweaver.com